Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door ons met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. RO9 Designs verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door RO9 Designs worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

RO9 Designs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. RO9 Designs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van RO9 Designs opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel RO9 Designs alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is RO9 Designs niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door RO9 Designs worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel RO9 Designs  uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door RO9 Designs worden onderhouden wordt afgewezen.

Bij het verkeerd naleven van de wasinstructies of het advies betreffende de bedrukking zal RO9 Designs geen garantie geven op eventuele problemen die hierdoor voor kunnen komen bij producten.

© 2023 - 2024 RO9 Designs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel